En herlig middagssalat med greske smaker som feta og oliven. Balsamicoeddik kan erstattes med en annen god eddik som for eksempel sherryeddik, eller du kan bruke ferskpresset sitronsaft. Oppskriften er for 2-4 personer.
En herlig middagssalat med greske smaker som feta og oliven. Balsamicoeddik kan erstattes med en annen god eddik som for eksempel sherryeddik, eller du kan bruke ferskpresset sitronsaft. Oppskriften er for 2-4 personer.
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær agurken i små terninger. Del tomatene og finsnitt eller finhakk løken. Rens og skjær paprikaen i tynne ringer eller små terninger. Del fetaosten i små biter.
Visp sammen olivenolje og balsamicoeddik. Smak dressingen til med salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene og dryss over oregano og hakket persille.
Bon appetit!
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær agurken i små terninger. Del tomatene og finsnitt eller finhakk løken. Rens og skjær paprikaen i tynne ringer eller små terninger. Del fetaosten i små biter.
Visp sammen olivenolje og balsamicoeddik. Smak dressingen til med salt og pepper.
Bland sammen alle ingrediensene og dryss over oregano og hakket persille.