vegetar

Potetsalat med reddik, eple og friske urter

45 min
Lagret av 193 brukere
Potetsalat med reddik, eple og friske urter
Lagret av 193 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g reddik
  • 2 stilker vårløk
  • 0.5 stk eple, rødt
  • 3 - 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 - 3 ss kruspersille, finhakket
  • 2 ss sitronsaft
  • olivenolje extra virgin
  • urtesalt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g nypotet
  • 100 g reddik
  • 2 stilker vårløk
  • 0.5 stk eple, rødt
  • 3 - 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 - 3 ss kruspersille, finhakket
  • 2 ss sitronsaft
  • olivenolje extra virgin
  • urtesalt
  • pepper
Vask potetene og kok dem til de er møre. Bruk gjerne store poteter og del dem i fire før koking.
Kutt reddik og vårløk i skiver. Skjær eple i små terninger. Finhakk urter.
Bland lune poteter, reddik, eple og vårløk i en bolle. Tilsett urter og smak til med sitron, god olivenolje, urtesalt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Vask potetene og kok dem til de er møre. Bruk gjerne store poteter og del dem i fire før koking.
Kutt reddik og vårløk i skiver. Skjær eple i små terninger. Finhakk urter.
Bland lune poteter, reddik, eple og vårløk i en bolle. Tilsett urter og smak til med sitron, god olivenolje, urtesalt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?