vegetar

Potetsalat med reddik, eple og friske urter

45 min

Nypoteter må kanskje være noe av det beste som finnes, og det hører virkelig sommeren til! Du trenger ikke mye hokus pokus for å lage en fantastisk god potetsalat. Her er det brukt reddik, eple og tre forskjellige friske urter, men du kan selvfølgelig velge andre urter eller droppe noen om du ønsker det. 

286 har lagret denne
Potetsalat med reddik, eple og friske urter

Nypoteter må kanskje være noe av det beste som finnes, og det hører virkelig sommeren til! Du trenger ikke mye hokus pokus for å lage en fantastisk god potetsalat. Her er det brukt reddik, eple og tre forskjellige friske urter, men du kan selvfølgelig velge andre urter eller droppe noen om du ønsker det. 

286 har lagret denne
1
porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g reddik
  • 2 stilker vårløk
  • 0.5 stk eple, rødt
  • 3 - 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 - 3 ss kruspersille, finhakket
  • 2 ss sitronsaft
  • olivenolje extra virgin
  • urtesalt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g nypotet
  • 100 g reddik
  • 2 stilker vårløk
  • 0.5 stk eple, rødt
  • 3 - 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 - 3 ss kruspersille, finhakket
  • 2 ss sitronsaft
  • olivenolje extra virgin
  • urtesalt
  • pepper
Vask potetene og kok dem til de er møre. Bruk gjerne store poteter og del dem i fire før koking.
Kutt reddik og vårløk i skiver. Skjær eple i små terninger. Finhakk urter.
Bland lune poteter, reddik, eple og vårløk i en bolle. Tilsett urter og smak til med sitron, god olivenolje, urtesalt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Vask potetene og kok dem til de er møre. Bruk gjerne store poteter og del dem i fire før koking.
Kutt reddik og vårløk i skiver. Skjær eple i små terninger. Finhakk urter.
Bland lune poteter, reddik, eple og vårløk i en bolle. Tilsett urter og smak til med sitron, god olivenolje, urtesalt og pepper.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?