Visp sammen sennep, eddik og honning i en liten bolle. Visp inn olivenolje og smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skyll og rens aspargesbønnene, og del dem på langs hvis du vil. Kok bønnene knapt møre i fossko-kende godt saltet vann i cirka 1 minutt. Ta opp en aspargesbønne og smak på den, de må ikke kokes for mye, men heller ikke for lite. Avkjøl straks i iskaldt vann slik at bønnene bevarer sin sprøhet og flotte grønne farge. La de avkjølte bønnene få renne godt av seg. Vend aspargesbønnene sammen med salaten og halvparten av dressingen. Skjær reddikene i tynne skiver. Dryss hasselnøttene over salaten og topp med reddikskiver og friske urter. Server resten av dressingen ved siden av.
Bon appetit!
Visp sammen sennep, eddik og honning i en liten bolle. Visp inn olivenolje og smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skyll og rens aspargesbønnene, og del dem på langs hvis du vil. Kok bønnene knapt møre i fossko-kende godt saltet vann i cirka 1 minutt. Ta opp en aspargesbønne og smak på den, de må ikke kokes for mye, men heller ikke for lite. Avkjøl straks i iskaldt vann slik at bønnene bevarer sin sprøhet og flotte grønne farge. La de avkjølte bønnene få renne godt av seg. Vend aspargesbønnene sammen med salaten og halvparten av dressingen. Skjær reddikene i tynne skiver. Dryss hasselnøttene over salaten og topp med reddikskiver og friske urter. Server resten av dressingen ved siden av.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto