En enkel coleslaw er deilig tilbehør til grillmat, men passer også som en av flere brunchretter. Dryss over finsnittet eple, rødløk eller vårløk før servering. Bland gjerne 1-2 ss hakket sylteagurk eller syltet jalapeños i dressingen hvis du ønsker det.
En enkel coleslaw er deilig tilbehør til grillmat, men passer også som en av flere brunchretter. Dryss over finsnittet eple, rødløk eller vårløk før servering. Bland gjerne 1-2 ss hakket sylteagurk eller syltet jalapeños i dressingen hvis du ønsker det.
Rens og skjær kålen i tynne skiver. Riv eller skjær gulroten i tynne strimler.
Bland kål, gulrot, 1,5 ss salt og 3 ss sukker godt sammen i en passende bolle. La det stå til marinering i cirka 15 minutter.
Skyll grønnsakene godt i kaldt vann og klem ut alt vannet. Bruk gjerne en salatslynge, eller tørk grønnsakene på et kjøkkenklede. Det er viktig at grønnsakene blir helt tørre for å unngå at dressingen renner av og grønnsakene blir vasne.
Visp sammen majones, yoghurt, sitronsaft, sukker og sennep. Smak til med pepper og en klype salt.
Bland inn grønnsakene og juster med mer salt og pepper om nødvendig. Bland inn hakket persille.
Oppbevares i kjøleskapet frem til servering, men maks natten over.
Bon appetit!
Rens og skjær kålen i tynne skiver. Riv eller skjær gulroten i tynne strimler.
Bland kål, gulrot, 1,5 ss salt og 3 ss sukker godt sammen i en passende bolle. La det stå til marinering i cirka 15 minutter.
Skyll grønnsakene godt i kaldt vann og klem ut alt vannet. Bruk gjerne en salatslynge, eller tørk grønnsakene på et kjøkkenklede. Det er viktig at grønnsakene blir helt tørre for å unngå at dressingen renner av og grønnsakene blir vasne.
Visp sammen majones, yoghurt, sitronsaft, sukker og sennep. Smak til med pepper og en klype salt.
Bland inn grønnsakene og juster med mer salt og pepper om nødvendig. Bland inn hakket persille.
Oppbevares i kjøleskapet frem til servering, men maks natten over.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto