6 stk kyllinglår, store, utbenede og helst med skinn
2 stk hjertesalat
4 stk fersken, eller nektariner
100 g fetaost
0.5 stk granateple
basilikum
Ingefærdressing
2 fedd hvitløk, finhakket
1.5 ss ingefær, finrevet
2 ss honning, flytende
1 ss soyasaus
1 stk lime
1 ts sesamolje
5 ss olivenolje
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
6 stk kyllinglår, store, utbenede og helst med skinn
2 stk hjertesalat
4 stk fersken, eller nektariner
100 g fetaost
0.5 stk granateple
basilikum
Ingefærdressing
2 fedd hvitløk, finhakket
1.5 ss ingefær, finrevet
2 ss honning, flytende
1 ss soyasaus
1 stk lime
1 ts sesamolje
5 ss olivenolje
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, eller rist alt godt sammen på et lite glass med tett lokk. Gni kyllinglårene inn med 3 ss av dressingen. Har du tid kan kyllingen gjerne få marinere et par timer eller mer. Krydre med salt og kvernet pepper, og grill lårene over høy varme i cirka 10 minutter. Snu ofte slik at lårene blir jevnt grillet og skinnet ikke blir brent. Pensle lårene med litt mer dressing og la dem ettersteke i 2-3 minutter på en kjøligere del av grillen.
Del ferskenene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten og grill ferskenene med snittflaten ned på varm grill til de mykner, 2-3 minutter.
Del hjertesalaten i fire båter. Drypp over litt olje og grill salaten raskt over høy varme.
Legg salat og nektariner over på et fat. Topp med kyllinglår delt i grove biter, granateplekjerner og smuldret fetaost. Drypp over resten av dressingen og dryss over basilikumblader.
Bon appetit!
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, eller rist alt godt sammen på et lite glass med tett lokk. Gni kyllinglårene inn med 3 ss av dressingen. Har du tid kan kyllingen gjerne få marinere et par timer eller mer. Krydre med salt og kvernet pepper, og grill lårene over høy varme i cirka 10 minutter. Snu ofte slik at lårene blir jevnt grillet og skinnet ikke blir brent. Pensle lårene med litt mer dressing og la dem ettersteke i 2-3 minutter på en kjøligere del av grillen.
Del ferskenene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten og grill ferskenene med snittflaten ned på varm grill til de mykner, 2-3 minutter.
Del hjertesalaten i fire båter. Drypp over litt olje og grill salaten raskt over høy varme.
Legg salat og nektariner over på et fat. Topp med kyllinglår delt i grove biter, granateplekjerner og smuldret fetaost. Drypp over resten av dressingen og dryss over basilikumblader.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto