rask
Rødkålsalat med eple og persimon
15 min
Rødkålsalat med eple og persimon er et friskt, syrlig og knasende sprøtt tilbehør til måltidet. Med et innslag av friske urter passer rødkålsalat perfekt til både lunsj og middag, og den tilfører i tillegg flotte farger til middagsbordet.
261 har lagret denne
Rødkålsalat med eple og persimon er et friskt, syrlig og knasende sprøtt tilbehør til måltidet. Med et innslag av friske urter passer rødkålsalat perfekt til både lunsj og middag, og den tilfører i tillegg flotte farger til middagsbordet.
261 har lagret denne
4
porsjoner
- 0.5 stk rødkål, eller rød spisskål
- 1 stk persimon
- 1 stk eple, syrlig
- 0.5 dl mynte, grovhakket
- 0.5 dl basilikum, grovhakket
- 4 ss olivenolje
- salt og kvernet pepper
Dressing
- 1.5 ss sherryeddik
- 1 ss honning, flytende
- appelsinsaft, fra en halv appelsin
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 stk rødkål, eller rød spisskål
- 1 stk persimon
- 1 stk eple, syrlig
- 0.5 dl mynte, grovhakket
- 0.5 dl basilikum, grovhakket
- 4 ss olivenolje
- salt og kvernet pepper
Dressing
- 1.5 ss sherryeddik
- 1 ss honning, flytende
- appelsinsaft, fra en halv appelsin
Finsnitt rødkålen. Ikke bruk den tykke midtstilken. Skjær persimon og eple i tynne skiver.
Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til med salt og pepper.
Bland dressingen sammen med rødkålen. Bland frukt og urter sammen med kålsalaten og dryss over en ekstra klype flaksalt.

Bon appetit!
Finsnitt rødkålen. Ikke bruk den tykke midtstilken. Skjær persimon og eple i tynne skiver.
Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til med salt og pepper.
Bland dressingen sammen med rødkålen. Bland frukt og urter sammen med kålsalaten og dryss over en ekstra klype flaksalt.