Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Rens og del fennikel i skiver eller smale båter. Ta vare på det grønne som ligner dill, det kan du bruke som pynt. Skjær skallet av appelsinene og skjær appelsinene i jevne biter eller «fileter».
Grovhakk nøttene og rist dem lett gylne i en tørr og varm stekepanne.
Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek fennikelskivene gylne og møre, kanskje du må gjøre det i to omganger, krydre lett med salt og pepper.
Legg fennikelskivene over på et fat eller lignende. Topp med appelsin, nøtter, rosiner, tranebær, salat og hakket gressløk. Drypp over dressingen og bland alt lett sammen.
Bon appetit!
Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Rens og del fennikel i skiver eller smale båter. Ta vare på det grønne som ligner dill, det kan du bruke som pynt. Skjær skallet av appelsinene og skjær appelsinene i jevne biter eller «fileter».
Grovhakk nøttene og rist dem lett gylne i en tørr og varm stekepanne.
Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek fennikelskivene gylne og møre, kanskje du må gjøre det i to omganger, krydre lett med salt og pepper.
Legg fennikelskivene over på et fat eller lignende. Topp med appelsin, nøtter, rosiner, tranebær, salat og hakket gressløk. Drypp over dressingen og bland alt lett sammen.