rask
vegetar

Klementinsalat med rødløk, granateple og spinat

15 min
Lagret av 258 brukere
Klementinsalat med rødløk, granateple og spinat
Lagret av 258 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 6 stk klementin
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk granateple, kjerner
  • 80 g babyspinat
  • basilikumblader, kan sløyfes

Dressing

  • 1 ss sitronsaft
  • 3 ss olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 stk klementin
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk granateple, kjerner
  • 80 g babyspinat
  • basilikumblader, kan sløyfes

Dressing

  • 1 ss sitronsaft
  • 3 ss olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Skrell klementinene og skjær dem i tynne skiver. Skrell og finsnitt rødløken. Rens granateplet.
Visp sammen sitronsaft og olivenoljeolje og smak dressingen til med salt og pepper.
Vend spinaten sammen med halvparten av dressingen. Legg klementinskiver, rødløk, granateplekjerner og spinat pent på et fat.
Drypp over resten av dressingen og dryss over en håndfull basilikumblader og en klype flaksalt.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell klementinene og skjær dem i tynne skiver. Skrell og finsnitt rødløken. Rens granateplet.
Visp sammen sitronsaft og olivenoljeolje og smak dressingen til med salt og pepper.
Vend spinaten sammen med halvparten av dressingen. Legg klementinskiver, rødløk, granateplekjerner og spinat pent på et fat.
Drypp over resten av dressingen og dryss over en håndfull basilikumblader og en klype flaksalt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?