Til denne asiatisk inspirerte råkostsalaten kan du også tilsette kjøtt eller fisk etter smak og behag, som for eksempel reker, strimlet kylling, roastbiff eller skinke. Ristet og knust ris i dressingen kan erstattes med 2 spiseskjeer hakkede peanøtter. Papaya kan også byttes ut med mango.
Til denne asiatisk inspirerte råkostsalaten kan du også tilsette kjøtt eller fisk etter smak og behag, som for eksempel reker, strimlet kylling, roastbiff eller skinke. Ristet og knust ris i dressingen kan erstattes med 2 spiseskjeer hakkede peanøtter. Papaya kan også byttes ut med mango.
Rist riskornene til dressingen i en tørr og middelsvarm stekepanne til risen blir gyllenbrun.
Knus den ristede risen i en morter og visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Rens og skjær papayaen i tynne strimler.
Finsnitt sukkererter, rødløk, paprika, gulrot og slangeagurk. Lag eventuelt lange, tynne bånd av slangeagurken med hjelp av en grønnsaksskreller (unngå å bruke den bløte kjernen).
Skjær reddikene i tynne skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle og tilsett dressing og friske urter.
Bland godt og fordel salaten på tallerkener, eller ha alt på et fat.
Bon appetit!
Rist riskornene til dressingen i en tørr og middelsvarm stekepanne til risen blir gyllenbrun.
Knus den ristede risen i en morter og visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Rens og skjær papayaen i tynne strimler.
Finsnitt sukkererter, rødløk, paprika, gulrot og slangeagurk. Lag eventuelt lange, tynne bånd av slangeagurken med hjelp av en grønnsaksskreller (unngå å bruke den bløte kjernen).
Skjær reddikene i tynne skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle og tilsett dressing og friske urter.
Bland godt og fordel salaten på tallerkener, eller ha alt på et fat.