Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.
Dryss over hakkede urter og krutonger.
Bon appetit!
Varm ovnen til 200 grader.
Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.