Kyllingsalat med bacon

45 min

Kyllingsalat med bacon er alltid populært og er en sikker vinner. Topp salaten med litt revet parmesan for ekstra glede og smak.

506 har lagret denne
Kyllingsalat med bacon

Kyllingsalat med bacon er alltid populært og er en sikker vinner. Topp salaten med litt revet parmesan for ekstra glede og smak.

506 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 stykker kyllingfilet
  • 4 skive(r) bacon
  • 2 stykker klasetomat
  • 0.5 stk avokado
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk hjertesalat, eller crispisalat
  • 2 ss majones
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • sitron
  • friske urter, gressløk, kjørvel, basilikum, estragon
  • brødkrutonger
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker kyllingfilet
  • 4 skive(r) bacon
  • 2 stykker klasetomat
  • 0.5 stk avokado
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk hjertesalat, eller crispisalat
  • 2 ss majones
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • sitron
  • friske urter, gressløk, kjørvel, basilikum, estragon
  • brødkrutonger
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Varm ovnen til 200 grader.
Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.
Dryss over hakkede urter og krutonger.
woman cooking

Bon appetit!

Varm ovnen til 200 grader.
Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.
Dryss over hakkede urter og krutonger.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?