Hjemmelaget potetsalat med aioli, vårløk og bacon

45 min

Hjemmelaget potetsalat er kjempegodt til grillet kjøtt og fisk. Den passer også veldig godt som del av et koldtbord til 17. mai eller andre sommerfester.

463 har lagret denne
Hjemmelaget potetsalat med aioli, vårløk og bacon

Hjemmelaget potetsalat er kjempegodt til grillet kjøtt og fisk. Den passer også veldig godt som del av et koldtbord til 17. mai eller andre sommerfester.

463 har lagret denne
6
porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 2 dl aioli
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 150 g bacon
  • 6 stykker vårløk
  • 1 bunt gressløk
  • basilikum
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g nypotet
  • 2 dl aioli
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 150 g bacon
  • 6 stykker vårløk
  • 1 bunt gressløk
  • basilikum
  • salt og kvernet pepper
Kok potetene i godt saltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre.
La potetene bli litt avkjølte før du deler dem i to. Større poteter kan du dele i mindre biter igjen.
Rør sammen aioli og yoghurt.
Sprøstek baconet og del det opp i små biter.
Finsnitt vårløken og grovhakk gressløk og basilikum.
Bland sammen poteter, dressing, bacon, vårløk, gressløk, basilikum, en god klype flaksalt og litt kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene i godt saltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre.
La potetene bli litt avkjølte før du deler dem i to. Større poteter kan du dele i mindre biter igjen.
Rør sammen aioli og yoghurt.
Sprøstek baconet og del det opp i små biter.
Finsnitt vårløken og grovhakk gressløk og basilikum.
Bland sammen poteter, dressing, bacon, vårløk, gressløk, basilikum, en god klype flaksalt og litt kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?