Begynn med nøttene. Varm ovnen til 200 grader. Smelt smøret og bland det med nøttene. Tilsett sukker, ingefær og en klype salt. Bland godt slik at alle nøttene er dekket med et tynt lag sukker. Hell det utover et stekebrett dekket med bakepapir og stek nøttene i ovnen til de blir gylne og karamellisert.
Visp sammen sennep, eddik og honning i en liten bolle. Visp inn nøtteolje og olivenolje. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skjær pærene i jevne (kjernefrie) båter og skjær persimonen i jevne biter. Bland salat, pære og persimon sammen med dressingen og en håndfull søte nøtter. Ha alt over i en passende bolle (eller på et fat) og dryss over basilikum og litt flere nøtter. Nøtter som blir til overs kan du oppbevare på et lufttett glass til senere bruk.
Bon appetit!
Begynn med nøttene. Varm ovnen til 200 grader. Smelt smøret og bland det med nøttene. Tilsett sukker, ingefær og en klype salt. Bland godt slik at alle nøttene er dekket med et tynt lag sukker. Hell det utover et stekebrett dekket med bakepapir og stek nøttene i ovnen til de blir gylne og karamellisert.
Visp sammen sennep, eddik og honning i en liten bolle. Visp inn nøtteolje og olivenolje. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skjær pærene i jevne (kjernefrie) båter og skjær persimonen i jevne biter. Bland salat, pære og persimon sammen med dressingen og en håndfull søte nøtter. Ha alt over i en passende bolle (eller på et fat) og dryss over basilikum og litt flere nøtter. Nøtter som blir til overs kan du oppbevare på et lufttett glass til senere bruk.