rask

Ole Martin Alfsens grønnkål med epler

15 min
Lagret av 128 brukere
Ole Martin Alfsens grønnkål med epler
Lagret av 128 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 250 g grønnkål, renset
  • 1 ss smør
  • 2 ss olje
  • 1 stk eple
  • 3 ss tranebær, tørkede
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 g grønnkål, renset
  • 1 ss smør
  • 2 ss olje
  • 1 stk eple
  • 3 ss tranebær, tørkede
  • salt og kvernet pepper
Vask og rens kålen i kaldt vann. Skyll og tørk godt.
Varm opp olje og smør i en stekepanne. Ha i kål og tranebær, sauter et lite minutt før du tilsetter 0,5 dl vann som du lar koke ut til kålen er varm og begynner å falle sammen.
Tilsett epler og la dem frese med og la det trekke et lite minutt. Smak til med salt, pepper og server.
woman cooking

Bon appetit!

Vask og rens kålen i kaldt vann. Skyll og tørk godt.
Varm opp olje og smør i en stekepanne. Ha i kål og tranebær, sauter et lite minutt før du tilsetter 0,5 dl vann som du lar koke ut til kålen er varm og begynner å falle sammen.
Tilsett epler og la dem frese med og la det trekke et lite minutt. Smak til med salt, pepper og server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?