Skjær nektarinene i båter. Stek nektarinbåtene raskt i litt olivenolje, og drypp eventuelt over noen dråper honning for ekstra sødme og karamellisering.
Skjær osten i 1 centimeter tykke skiver. Stek skivene raskt på begge sider i en varm stekepanne.
Vend salaten sammen med en liten stråle olivenolje, noen gode dråper sitronsaft, en klype salt og litt kvernet pepper.
Fordel salaten utover et fat eller en stor tallerken. Legg på varm ost og nektariner.
Dryss til slutt over friske urter og bringebær.
Bon appetit!
Skjær nektarinene i båter. Stek nektarinbåtene raskt i litt olivenolje, og drypp eventuelt over noen dråper honning for ekstra sødme og karamellisering.
Skjær osten i 1 centimeter tykke skiver. Stek skivene raskt på begge sider i en varm stekepanne.
Vend salaten sammen med en liten stråle olivenolje, noen gode dråper sitronsaft, en klype salt og litt kvernet pepper.
Fordel salaten utover et fat eller en stor tallerken. Legg på varm ost og nektariner.