2 stk mozzarella, ferske, à cirka 125g gram per stykk
12 skive(r) spekeskinke, store, tynne skiver
2 håndfull basilikumblader
balsamico, søt type, evt. balsamicosirup
olivenolje, god
flaksalt
kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
1 kurv jordbær
2 stk mozzarella, ferske, à cirka 125g gram per stykk
12 skive(r) spekeskinke, store, tynne skiver
2 håndfull basilikumblader
balsamico, søt type, evt. balsamicosirup
olivenolje, god
flaksalt
kvernet pepper
Rens jordbærene og grill dem raskt over høy varme til de får et par sorte striper.
Legg jordbærene over på et fat og legg på spekeskinke og mozzarella revet i grove biter. Dryss over basilikumblader og drypp over olivenolje og noen gode dråper balsamicoeddik. Avslutt med litt knust flaksalt og kvernet pepper.
Bon appetit!
Rens jordbærene og grill dem raskt over høy varme til de får et par sorte striper.
Legg jordbærene over på et fat og legg på spekeskinke og mozzarella revet i grove biter. Dryss over basilikumblader og drypp over olivenolje og noen gode dråper balsamicoeddik. Avslutt med litt knust flaksalt og kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto