rask

Pastasalat med reker og ostesaus

30 min
Lagret av 1550 brukere
Pastasalat med reker og ostesaus
Lagret av 1550 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g pasta, gjerne skruer
  • 2 ts salt
  • 200 g kremost, med urter
  • 4 ss fløte, eller helmelk
  • 1 ts flaksalt
  • pepper, nykvernet
  • 2 stilker oregano
  • 1 bunt asparges
  • 450 g reker, tilsvarer ca. 200 g ferdigrenset
  • 20 stykker cherrytomater
  • 50 g ruccolasalat

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g pasta, gjerne skruer
  • 2 ts salt
  • 200 g kremost, med urter
  • 4 ss fløte, eller helmelk
  • 1 ts flaksalt
  • pepper, nykvernet
  • 2 stilker oregano
  • 1 bunt asparges
  • 450 g reker, tilsvarer ca. 200 g ferdigrenset
  • 20 stykker cherrytomater
  • 50 g ruccolasalat
Kok pastaskruene i saltet vann etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker, rører du sammen kremosten, fløten (eller melken), flaksaltet og godt med pepper. Hakk opp krydderurtene og rør dem inn også.
Når pastaen er ferdig, heller du den over i et dørslag og lar den renne av. Hvelv den så tilbake i kasserollen og rør inn ostesausen. La det avkjøle.
Skjær vekk den nederste delen av hver asparges før du deler dem i 2 eller 3. Kok dem i lettsaltet vann i 4 minutter. Hell dem over i et dørslag og slå over nok kaldt vann til at du stopper kokeprosessen.
Rens rekene. Når salaten er avkjølt, deler du opp tomatene og blander dem inn, fulgt av aspargesen, rekene og ruccolabladene.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaskruene i saltet vann etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker, rører du sammen kremosten, fløten (eller melken), flaksaltet og godt med pepper. Hakk opp krydderurtene og rør dem inn også.
Når pastaen er ferdig, heller du den over i et dørslag og lar den renne av. Hvelv den så tilbake i kasserollen og rør inn ostesausen. La det avkjøle.
Skjær vekk den nederste delen av hver asparges før du deler dem i 2 eller 3. Kok dem i lettsaltet vann i 4 minutter. Hell dem over i et dørslag og slå over nok kaldt vann til at du stopper kokeprosessen.
Rens rekene. Når salaten er avkjølt, deler du opp tomatene og blander dem inn, fulgt av aspargesen, rekene og ruccolabladene.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?