Legg baconet på et stekebrett med bakepapir. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 180 grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir.
Skjær bagetten i tynne skiver. Stek skivene gylne og sprø i en blanding av smør og olje. Dryss over en liten klype salt og la krutongene renne av seg på kjøkkenpapir.
Visp sammen eggeplommer, sennep, hvitløk og sitronsaft i en bolle. Visp inn oljen i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones. Bland inn yoghurt og revet parmesan. Smak dressingen til med noen dråper Worcestershiresaus, salt og pepper.
Rens, del, skyll og tørk salaten. Server hjertesalaten delt i to eller i grove kløfter. Drypp over litt dressing (resten kan serveres ved siden av) og topp med bacon i biter, krutonger og litt ekstra parmesan hvis ønskelig.
Bon appetit!
Legg baconet på et stekebrett med bakepapir. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 180 grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir.
Skjær bagetten i tynne skiver. Stek skivene gylne og sprø i en blanding av smør og olje. Dryss over en liten klype salt og la krutongene renne av seg på kjøkkenpapir.
Visp sammen eggeplommer, sennep, hvitløk og sitronsaft i en bolle. Visp inn oljen i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones. Bland inn yoghurt og revet parmesan. Smak dressingen til med noen dråper Worcestershiresaus, salt og pepper.
Rens, del, skyll og tørk salaten. Server hjertesalaten delt i to eller i grove kløfter. Drypp over litt dressing (resten kan serveres ved siden av) og topp med bacon i biter, krutonger og litt ekstra parmesan hvis ønskelig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto