Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over i en liten brødpose. Legg i biffene, press luften ut av posen og knyt igjen. Mariner kjøttet i minst en time.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Ta kjøttet ut av marinaden og «tørk» kjøttet lett med kjøkkenpapir. Gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill biffene over høy varme i ca. 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
Rens og skjær mango i passende biter eller skiver. Skjær reddikene i tynne skiver og grovhakk korianderen. Bland sammen mango, reddiker, renset salat, koriander og mynteblader. Drypp over litt av dressingen og vend det lett sammen.
Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Anrett salat og biffskiver på tallerkener eller et pent fat. Drypp over resten av dressingen og server.
Bon appetit!
Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over i en liten brødpose. Legg i biffene, press luften ut av posen og knyt igjen. Mariner kjøttet i minst en time.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Ta kjøttet ut av marinaden og «tørk» kjøttet lett med kjøkkenpapir. Gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill biffene over høy varme i ca. 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
Rens og skjær mango i passende biter eller skiver. Skjær reddikene i tynne skiver og grovhakk korianderen. Bland sammen mango, reddiker, renset salat, koriander og mynteblader. Drypp over litt av dressingen og vend det lett sammen.
Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Anrett salat og biffskiver på tallerkener eller et pent fat. Drypp over resten av dressingen og server.