400 g kylling, rent kjøtt, gjerne fra grillet kylling
2 dl majones
1 dl crème fraîche, eller kesam
3 ts curry paste
1 stk eple
1 stk rødløk
2 stykker vårløk
sitronsaft, noen dråper
salt
pepper
Visp sammen rømme, majones og currypaste. Smak dressingen til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft.
Skjær eplet i små terninger, finhakk løken og finsnitt vårløken. Bland det sammen med dressingen og bland til slutt inn kyllingkjøttet, revet eller skåret i mindre biter.
Topp de ristede skivene med kyllingrøre og pynt gjerne med litt ekstra eple, rødløk og vårløk ved servering.
Bon appetit!
Visp sammen rømme, majones og currypaste. Smak dressingen til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft.
Skjær eplet i små terninger, finhakk løken og finsnitt vårløken. Bland det sammen med dressingen og bland til slutt inn kyllingkjøttet, revet eller skåret i mindre biter.
Topp de ristede skivene med kyllingrøre og pynt gjerne med litt ekstra eple, rødløk og vårløk ved servering.