rask

Kyllingsalat med creme fraiche

30 min

Kyllingsalat med crème fraîche og majones får her et friskt preg av eple og currypaste. Nydelig på toast!

503 har lagret denne
Kyllingsalat med creme fraiche

Kyllingsalat med crème fraîche og majones får her et friskt preg av eple og currypaste. Nydelig på toast!

503 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 skive(r) brød, ristet
  • 400 g kylling, rent kjøtt, gjerne fra grillet kylling
  • 2 dl majones
  • 1 dl crème fraîche, eller kesam
  • 3 ts curry paste
  • 1 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 2 stykker vårløk
  • sitronsaft, noen dråper
  • salt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) brød, ristet
  • 400 g kylling, rent kjøtt, gjerne fra grillet kylling
  • 2 dl majones
  • 1 dl crème fraîche, eller kesam
  • 3 ts curry paste
  • 1 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 2 stykker vårløk
  • sitronsaft, noen dråper
  • salt
  • pepper
Visp sammen rømme, majones og currypaste. Smak dressingen til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft.
Skjær eplet i små terninger, finhakk løken og finsnitt vårløken. Bland det sammen med dressingen og bland til slutt inn kyllingkjøttet, revet eller skåret i mindre biter.
Topp de ristede skivene med kyllingrøre og pynt gjerne med litt ekstra eple, rødløk og vårløk ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen rømme, majones og currypaste. Smak dressingen til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft.
Skjær eplet i små terninger, finhakk løken og finsnitt vårløken. Bland det sammen med dressingen og bland til slutt inn kyllingkjøttet, revet eller skåret i mindre biter.
Topp de ristede skivene med kyllingrøre og pynt gjerne med litt ekstra eple, rødløk og vårløk ved servering.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?