rask
Druesalat
30 min
Denne salaten passer ypperlig til både reker og grillmat.
Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Foto: Anders Minge
130 har lagret denne
Denne salaten passer ypperlig til både reker og grillmat.
Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Foto: Anders Minge
130 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 pakke majones
- 3 dl rømme
- 1 pakke blå druer
- 1 purreløk
- sitronsaft, presset
Bland sammen majones, rømme og smak til med ferskpresset sitronsaft.
Del druene i to.
Vask og skjær purren i strimler.
Bland druene og purren sammen med majonesblandingen.

Bon appetit!
Bland sammen majones, rømme og smak til med ferskpresset sitronsaft.
Del druene i to.
Vask og skjær purren i strimler.
Bland druene og purren sammen med majonesblandingen.