Til hovedinnhold
rask

Druesalat

30 min

Denne salaten passer ypperlig til både reker og grillmat.
Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Foto: Anders Minge

Lagret av 116 brukere
Druesalat

Denne salaten passer ypperlig til både reker og grillmat.
Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Foto: Anders Minge

Lagret av 116 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 pakke majones
  • 3 dl rømme
  • 1 pakke blå druer
  • 1 purreløk
  • sitronsaft, presset

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 pakke majones
  • 3 dl rømme
  • 1 pakke blå druer
  • 1 purreløk
  • sitronsaft, presset
Bland sammen majones, rømme og smak til med ferskpresset sitronsaft.
Del druene i to.
Vask og skjær purren i strimler.
Bland druene og purren sammen med majonesblandingen.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen majones, rømme og smak til med ferskpresset sitronsaft.
Del druene i to.
Vask og skjær purren i strimler.
Bland druene og purren sammen med majonesblandingen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?