Server nudler med laks, sukkererter, vårløk, peanøtter og frisk koriander. Det er viktig når du serverer denne retten, at du passer på at laksen ikke får for lang tid i ovnen. En saus med sesamolje, peanøttsmør, ingefær og lime setter skikkelig spiss på nudelmiddagen.
Server nudler med laks, sukkererter, vårløk, peanøtter og frisk koriander. Det er viktig når du serverer denne retten, at du passer på at laksen ikke får for lang tid i ovnen. En saus med sesamolje, peanøttsmør, ingefær og lime setter skikkelig spiss på nudelmiddagen.
Rens og snitt sukkerertene litt på skrå. Rens og grovhakk vårløken og finsnitt chilien. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken.
Legg laksen over i en ildfast form smurt med litt olje. Krydre lett med pepper og drypp over to spiseskjeer soyasaus. Bak laksen i ovnen ved 180 grader i ca. 8-10 minutter, laksen skal ha «rosa» kjerne.
Fres vårløk og chili i litt olje over høy varme under omrøring. Tilsett sukkerertene og fres videre i knapt et minutt.
Ha nudlene i en bolle og bland inn to tredjedeler av sausen, grønnsakene og laksen (flak den opp i mindre biter). Dryss over hakket koriander og peanøtter, server resten av sausen på toppen eller ved siden av.
Bon appetit!
Pisk sammen alle ingrediensene til sausen.
Rens og snitt sukkerertene litt på skrå. Rens og grovhakk vårløken og finsnitt chilien. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken.
Legg laksen over i en ildfast form smurt med litt olje. Krydre lett med pepper og drypp over to spiseskjeer soyasaus. Bak laksen i ovnen ved 180 grader i ca. 8-10 minutter, laksen skal ha «rosa» kjerne.
Fres vårløk og chili i litt olje over høy varme under omrøring. Tilsett sukkerertene og fres videre i knapt et minutt.
Ha nudlene i en bolle og bland inn to tredjedeler av sausen, grønnsakene og laksen (flak den opp i mindre biter). Dryss over hakket koriander og peanøtter, server resten av sausen på toppen eller ved siden av.