rask

Granateple-salat

15 min

Som et lett og friskt tilbehør kan du prøve en fargesterk granateplesalat som gir små friske og sødmefulle eksplosjoner i munnen. Passer bra til smakfulle gryter som denne oppskriften på marokkansk-inspirerte lammeskanker.

233 har lagret denne
Granateple-salat

Som et lett og friskt tilbehør kan du prøve en fargesterk granateplesalat som gir små friske og sødmefulle eksplosjoner i munnen. Passer bra til smakfulle gryter som denne oppskriften på marokkansk-inspirerte lammeskanker.

233 har lagret denne
4
porsjoner
  • 1 stk granateple
  • 0.5 stk rødløk, liten og finhakket
  • 4 ss persille, hakket
  • 2 ss oliven, hakkede (kan sløyfes)
  • 4 ss olivenolje
  • flaksalt, etter smak
  • 80 g ruccolasalat
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk granateple
  • 0.5 stk rødløk, liten og finhakket
  • 4 ss persille, hakket
  • 2 ss oliven, hakkede (kan sløyfes)
  • 4 ss olivenolje
  • flaksalt, etter smak
  • 80 g ruccolasalat
Del granateple på to langs med «ekvator». Hold granateplet over en bolle. Slå på skalet med baksiden av en skje slik at kjernene løsner og faller ned i bollen.
Bland inn rødløk, persille, oliven, olivenolje og en klype salt. Bland alt sammen med salatbladene rett før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del granateple på to langs med «ekvator». Hold granateplet over en bolle. Slå på skalet med baksiden av en skje slik at kjernene løsner og faller ned i bollen.
Bland inn rødløk, persille, oliven, olivenolje og en klype salt. Bland alt sammen med salatbladene rett før servering.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?