Som et lett og friskt tilbehør kan du prøve en fargesterk granateplesalat som gir små friske og sødmefulle eksplosjoner i munnen. Passer bra til smakfulle gryter som denne oppskriften på marokkansk-inspirerte lammeskanker.
Som et lett og friskt tilbehør kan du prøve en fargesterk granateplesalat som gir små friske og sødmefulle eksplosjoner i munnen. Passer bra til smakfulle gryter som denne oppskriften på marokkansk-inspirerte lammeskanker.
Del granateple på to langs med «ekvator». Hold granateplet over en bolle. Slå på skalet med baksiden av en skje slik at kjernene løsner og faller ned i bollen.
Bland inn rødløk, persille, oliven, olivenolje og en klype salt. Bland alt sammen med salatbladene rett før servering.
Bon appetit!
Del granateple på to langs med «ekvator». Hold granateplet over en bolle. Slå på skalet med baksiden av en skje slik at kjernene løsner og faller ned i bollen.
Bland inn rødløk, persille, oliven, olivenolje og en klype salt. Bland alt sammen med salatbladene rett før servering.