Tina Nordströms salat med fløtedressing og rips
Denne salaten er mer enn bare god og er umulig å mislykkes med, skriver Tina Nordström om denne oppskriften.
Fettet fra fløten og syren fra sitronen er perfekte sammen. Passer for eksempel godt til grillet svinekjøtt.
Å bruke ferske, syrlige bær i salater gir en trivelig og frisk tøtsj.
Oppskrift fra kokeboken «Tina – Slik lager du min aller beste mat» (Gyldendal Forlag). Foto: Charlie Drevstam
Denne salaten er mer enn bare god og er umulig å mislykkes med, skriver Tina Nordström om denne oppskriften.
Fettet fra fløten og syren fra sitronen er perfekte sammen. Passer for eksempel godt til grillet svinekjøtt.
Å bruke ferske, syrlige bær i salater gir en trivelig og frisk tøtsj.
Oppskrift fra kokeboken «Tina – Slik lager du min aller beste mat» (Gyldendal Forlag). Foto: Charlie Drevstam
- 2 stk salat, f.eks hodesalat
- 1 kurv rips, eller andre røde bær
Fløtedressing
- 2 dl fløte
- 3 ss sitronsaft
- 0.5 ss sukker
- salt, etter smak
- pepper, nykvernet
- 2 stk salat, f.eks hodesalat
- 1 kurv rips, eller andre røde bær
Fløtedressing
- 2 dl fløte
- 3 ss sitronsaft
- 0.5 ss sukker
- salt, etter smak
- pepper, nykvernet
