Her får du en deilig og mettende kyllingsalat med hvite bønner, som fungerer like bra på koldtbordet som den gjør som en rett i seg selv. For enda bedre krutonger kan du tilsette litt smør mot slutten av steketiden. Da får de en flottere farge og en deilig smørtone i smaken.
Her får du en deilig og mettende kyllingsalat med hvite bønner, som fungerer like bra på koldtbordet som den gjør som en rett i seg selv. For enda bedre krutonger kan du tilsette litt smør mot slutten av steketiden. Da får de en flottere farge og en deilig smørtone i smaken.
Sett på ovnen på 180 grader. Kutt brødet i grove terninger, hell over en del olivenolje og sett i ovn med en gang. Rist til de er sprø og lett gylne.
Kyllingbrystene krydres med salt og pepper. De brunes så på skinnsiden i en blanding av olje og smør på middels varme, til de er gylden og lett sprø. Brunes lett på kjøttsiden.
Sett i et steketermometer der kyllingen er på det tykkeste og stek videre i ovn til den har kjernetemperatur på 68 grader. Det tar ca 12-14 minutter avhengig av størrelsen på brystene og hvor godt de er brunet.
Kyllingen hviles i 5-10 minutter før du skjærer opp i fine skiver. Da vil temperaturen ligge rundt 70 grader, som er fint for kyllingbryst.
Lag dressingen. Pisk eggeplomme i en bolle. Pisk i hvitløk, sennep og sitronsaft, en ting om gangen. Pisk i olivenolje, først bare noen dråper, etterpå bare litt om gangen. Rør i ansjosfiletene og parmesanost.
Bland sammen ingrediensene til salaten og krydre med salt og pepper. Server med lun kylling, krutonger, dressing og ev ekstra dryss parmesan.
Bon appetit!
Sett på ovnen på 180 grader. Kutt brødet i grove terninger, hell over en del olivenolje og sett i ovn med en gang. Rist til de er sprø og lett gylne.
Kyllingbrystene krydres med salt og pepper. De brunes så på skinnsiden i en blanding av olje og smør på middels varme, til de er gylden og lett sprø. Brunes lett på kjøttsiden.
Sett i et steketermometer der kyllingen er på det tykkeste og stek videre i ovn til den har kjernetemperatur på 68 grader. Det tar ca 12-14 minutter avhengig av størrelsen på brystene og hvor godt de er brunet.
Kyllingen hviles i 5-10 minutter før du skjærer opp i fine skiver. Da vil temperaturen ligge rundt 70 grader, som er fint for kyllingbryst.
Lag dressingen. Pisk eggeplomme i en bolle. Pisk i hvitløk, sennep og sitronsaft, en ting om gangen. Pisk i olivenolje, først bare noen dråper, etterpå bare litt om gangen. Rør i ansjosfiletene og parmesanost.
Bland sammen ingrediensene til salaten og krydre med salt og pepper. Server med lun kylling, krutonger, dressing og ev ekstra dryss parmesan.