rask

Tunfiskrøre på rugbrød

15 min

Tunfiskrøre er kjempegodt i seg selv, og på rugbrød blir det helt fantastisk. Kapers og sitron tilfører en deilig syrlighet. Dette er perfekt sommermat.

311 har lagret denne
Tunfiskrøre på rugbrød

Tunfiskrøre er kjempegodt i seg selv, og på rugbrød blir det helt fantastisk. Kapers og sitron tilfører en deilig syrlighet. Dette er perfekt sommermat.

311 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 boks tunfisk, i olje
  • 1 dl majones, evt. lett
  • 2 ss kapers, grovhakket
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 4 ss friske urter, bladpersille, basilikum, dill og estragon
  • 1 ss sitronsaft
  • 8 stykker rugbrød, skiver

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 boks tunfisk, i olje
  • 1 dl majones, evt. lett
  • 2 ss kapers, grovhakket
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 4 ss friske urter, bladpersille, basilikum, dill og estragon
  • 1 ss sitronsaft
  • 8 stykker rugbrød, skiver
Hell oljen av tunfisken, men ta vare på den. Mos tunfisken med en gaffel.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Tilsett tunfisk, kapers, vårløk og urter. Bland godt til en jevn røre.
Smør halvparten av brødskivene med tunfiskrøren og lag fine sandwicher.
woman cooking

Bon appetit!

Hell oljen av tunfisken, men ta vare på den. Mos tunfisken med en gaffel.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Tilsett tunfisk, kapers, vårløk og urter. Bland godt til en jevn røre.
Smør halvparten av brødskivene med tunfiskrøren og lag fine sandwicher.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?