rask
Tunfiskrøre på rugbrød
15 min
Tunfiskrøre er kjempegodt i seg selv, og på rugbrød blir det helt fantastisk. Kapers og sitron tilfører en deilig syrlighet. Dette er perfekt sommermat.
311 har lagret denne
Tunfiskrøre er kjempegodt i seg selv, og på rugbrød blir det helt fantastisk. Kapers og sitron tilfører en deilig syrlighet. Dette er perfekt sommermat.
311 har lagret denne
Ingredienser
4
porsjoner
- 2 boks tunfisk, i olje
- 1 dl majones, evt. lett
- 2 ss kapers, grovhakket
- 2 stykker vårløk, finsnittet
- 4 ss friske urter, bladpersille, basilikum, dill og estragon
- 1 ss sitronsaft
- 8 stykker rugbrød, skiver
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 boks tunfisk, i olje
- 1 dl majones, evt. lett
- 2 ss kapers, grovhakket
- 2 stykker vårløk, finsnittet
- 4 ss friske urter, bladpersille, basilikum, dill og estragon
- 1 ss sitronsaft
- 8 stykker rugbrød, skiver
Hell oljen av tunfisken, men ta vare på den. Mos tunfisken med en gaffel.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Tilsett tunfisk, kapers, vårløk og urter. Bland godt til en jevn røre.
Smør halvparten av brødskivene med tunfiskrøren og lag fine sandwicher.

Bon appetit!
Hell oljen av tunfisken, men ta vare på den. Mos tunfisken med en gaffel.
Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften. Tilsett tunfisk, kapers, vårløk og urter. Bland godt til en jevn røre.
Smør halvparten av brødskivene med tunfiskrøren og lag fine sandwicher.