Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper. Grill eller stek kyllingen på begge sider til fileten er gjennomstekt.
Legg baconet på et stekebrett med bakepapir. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 190 grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir og knekk det opp i mindre biter.
Lag dressingen. Finhakk hvitløk og ansjos, og mos det gjerne sammen med en gaffel.
Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, hvitløk og sitronsaft i en bolle. Tilsett oljen, litt etter litt, under visping. Dressingen skal bli tykk som en majones.
Rør inn yoghurten og smak dressingen til med salt og kajennepepper. Hvis ønskelig kan du gjerne rør in en liten håndfull revet parmesan i dressingen.
Stek brødbitene gylne og sprø i smør. Tilsett presset hvitløk.
Riv salatbladene fra hverandre og fordel dem utover et stort fat.
Skjær kyllingen i tynne skiver og fordel kyllingskiver og baconet over salatbladene. Ringle over litt av dressingen og dryss over revet parmesan.
Dryss til slutt over sprøstekte brød og pynt med gressløk. Server resten av dressingen ved siden av.
Bon appetit!
Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper. Grill eller stek kyllingen på begge sider til fileten er gjennomstekt.
Legg baconet på et stekebrett med bakepapir. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 190 grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir og knekk det opp i mindre biter.
Lag dressingen. Finhakk hvitløk og ansjos, og mos det gjerne sammen med en gaffel.
Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, hvitløk og sitronsaft i en bolle. Tilsett oljen, litt etter litt, under visping. Dressingen skal bli tykk som en majones.
Rør inn yoghurten og smak dressingen til med salt og kajennepepper. Hvis ønskelig kan du gjerne rør in en liten håndfull revet parmesan i dressingen.
Stek brødbitene gylne og sprø i smør. Tilsett presset hvitløk.
Riv salatbladene fra hverandre og fordel dem utover et stort fat.
Skjær kyllingen i tynne skiver og fordel kyllingskiver og baconet over salatbladene. Ringle over litt av dressingen og dryss over revet parmesan.
Dryss til slutt over sprøstekte brød og pynt med gressløk. Server resten av dressingen ved siden av.