Nudelsalat med biff
Andre grønnsaker som nepe, reddik, sukkererter og rødløk kan også brukes.
Tips: Lag din egen sprøstekte løk. Skjær 2-3 sjalottløk i tynne ringer. Vend ringene i hvetemel og rist av det overflødige melet. Varm litt solsikkeolje i en liten gryte/kasserolle, du trenger ikke bruke så veldig mye olje, et par tre cm er nok. Stek løkringene i flere omganger, de skal bli gylne og sprø og må ikke stekes for lenge. La den sprøstekte løken få renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Andre grønnsaker som nepe, reddik, sukkererter og rødløk kan også brukes.
Tips: Lag din egen sprøstekte løk. Skjær 2-3 sjalottløk i tynne ringer. Vend ringene i hvetemel og rist av det overflødige melet. Varm litt solsikkeolje i en liten gryte/kasserolle, du trenger ikke bruke så veldig mye olje, et par tre cm er nok. Stek løkringene i flere omganger, de skal bli gylne og sprø og må ikke stekes for lenge. La den sprøstekte løken få renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
- 300 g biff
- 100 g risnudler, tynne
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk agurk, slange
- 4 stk vårløk
- 3 ss løk, sprøstekt
- 3 ss peanøtter, hakkede
- olje, til steking
Dressing
- 2 stk limesaft
- 3 ss brunt sukker
- 2 ss fish sauce
- 1 stk rød chili, renset og hakket
- 1 stk hvitløk, fedd, finhakket
- 2 ts ingefær, revet
- 1 stk sitrongress
- 2 ss koriander, grovhakket
- 300 g biff
- 100 g risnudler, tynne
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk agurk, slange
- 4 stk vårløk
- 3 ss løk, sprøstekt
- 3 ss peanøtter, hakkede
- olje, til steking
Dressing
- 2 stk limesaft
- 3 ss brunt sukker
- 2 ss fish sauce
- 1 stk rød chili, renset og hakket
- 1 stk hvitløk, fedd, finhakket
- 2 ts ingefær, revet
- 1 stk sitrongress
- 2 ss koriander, grovhakket
