Andre grønnsaker som nepe, reddik, sukkererter og rødløk kan også brukes. Tips: Lag din egen sprøstekte løk. Skjær 2-3 sjalottløk i tynne ringer. Vend ringene i hvetemel og rist av det overflødige melet. Varm litt solsikkeolje i en liten gryte/kasserolle, du trenger ikke bruke så veldig mye olje, et par tre cm er nok. Stek løkringene i flere omganger, de skal bli gylne og sprø og må ikke stekes for lenge. La den sprøstekte løken få renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Skjær kjøttet i tynne strimler. Krydre med salt og kvernet pepper, stek dem raskt i varm olje og legg biffstrimlene til side så lenge. Du kan også steke biffen hel for så å skjære den i tynne skiver.
Skjær av den harde enden og fjern de ytterste harde ”bladene” på sitrongresset. Finsnitt sitrongresset og bland det sammen med resten av ingrediensene til dressingen. Kjør alt sammen med en stavmikser.
Kok nudlene som beskrevet på pakken, skyll dem i kaldt vann.
Kutt gulrøttene i tynne strimler og finsnitt vårløk. Skjær agurken i lange tynne skiver, bruk en aspargesskreller eller ostehøvel, unngå å bruke den bløte kjernen.
Bland alt sammen, tilsett dressing og server.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i tynne strimler. Krydre med salt og kvernet pepper, stek dem raskt i varm olje og legg biffstrimlene til side så lenge. Du kan også steke biffen hel for så å skjære den i tynne skiver.
Skjær av den harde enden og fjern de ytterste harde ”bladene” på sitrongresset. Finsnitt sitrongresset og bland det sammen med resten av ingrediensene til dressingen. Kjør alt sammen med en stavmikser.
Kok nudlene som beskrevet på pakken, skyll dem i kaldt vann.
Kutt gulrøttene i tynne strimler og finsnitt vårløk. Skjær agurken i lange tynne skiver, bruk en aspargesskreller eller ostehøvel, unngå å bruke den bløte kjernen.
Bland alt sammen, tilsett dressing og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto