Vær nøye med å vaske skallet på sitrusfrukten før bruk, og bruk kun det aller ytterste skallet. Denne salaten kan gjerne serveres som tilbehør til fisk eller kylling.
Vær nøye med å vaske skallet på sitrusfrukten før bruk, og bruk kun det aller ytterste skallet. Denne salaten kan gjerne serveres som tilbehør til fisk eller kylling.
Del brokkolien i minibuketter. Rens avokadoen og skjær den i skiver. Bland sammen quinoa, brokkolibuketter, spinatblader, avokado og granateplekjerner.
Visp sammen saft og revet skall fra appelsin og sitron, honning og olivenolje. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper og hell dressingen over salaten.
Bland alt forsiktig sammen. Anrett salaten på fat eller i en bolle og topp med superspirer.
Bon appetit!
Del brokkolien i minibuketter. Rens avokadoen og skjær den i skiver. Bland sammen quinoa, brokkolibuketter, spinatblader, avokado og granateplekjerner.
Visp sammen saft og revet skall fra appelsin og sitron, honning og olivenolje. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper og hell dressingen over salaten.
Bland alt forsiktig sammen. Anrett salaten på fat eller i en bolle og topp med superspirer.