Til hovedinnhold

Coleslaw

15 min

Her har du et saftig og smakfullt tilbehør som smaker kjempegodt til hamburgere, pølser og grillmat. Hjemmelaget coleslaw passer til det meste!

Lagret av 898 brukere
Coleslaw

Her har du et saftig og smakfullt tilbehør som smaker kjempegodt til hamburgere, pølser og grillmat. Hjemmelaget coleslaw passer til det meste!

Lagret av 898 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk hodekål
  • 1 stk gulrot
  • 1 ts salt
  • 1 dl majones
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 2 ss sitronsaft, kan også bruke sylteagurklake/eplesidereddik
  • 2 ss sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk hodekål
  • 1 stk gulrot
  • 1 ts salt
  • 1 dl majones
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 2 ss sitronsaft, kan også bruke sylteagurklake/eplesidereddik
  • 2 ss sukker
Riv eller skjær gulroten og hodekålen i tynne strimler.
Bland kål, gulrot og salt i en stor sil. La det stå en times tid til kålen har myknet.
Skyll grønnsakene godt i kaldt vann og klem ut alt vannet. Bruk gjerne en salatslynge. Det er viktig at grønnsakene blir helt tørre. Tørk de eventuelt på et kjøkkenhåndkle eller kjøkkenpapir.
Visp sammen majones, crème fraiche, sylteagurklake og sukker.
Bland inn grønnsakene og smak salaten til med mer salt om nødvendig.
Oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
woman cooking

Bon appetit!

Riv eller skjær gulroten og hodekålen i tynne strimler.
Bland kål, gulrot og salt i en stor sil. La det stå en times tid til kålen har myknet.
Skyll grønnsakene godt i kaldt vann og klem ut alt vannet. Bruk gjerne en salatslynge. Det er viktig at grønnsakene blir helt tørre. Tørk de eventuelt på et kjøkkenhåndkle eller kjøkkenpapir.
Visp sammen majones, crème fraiche, sylteagurklake og sukker.
Bland inn grønnsakene og smak salaten til med mer salt om nødvendig.
Oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?