rask

Kyllingsalat med nektariner og quinoa

25 min

I kyllingsalat med nektariner og quinoa har kokk Lise Finckenhagen brukt quinoa, men det kan gjerne erstattes med kokte byggryn, perlespelt, couscous eller bulgur. Uansett får du en mettende og veldig god kyllingsalat.

468 har lagret denne
Kyllingsalat med nektariner og quinoa

I kyllingsalat med nektariner og quinoa har kokk Lise Finckenhagen brukt quinoa, men det kan gjerne erstattes med kokte byggryn, perlespelt, couscous eller bulgur. Uansett får du en mettende og veldig god kyllingsalat.

468 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stykker kyllingbryst, stekte eller grillede, gjerne med skinn
  • 3 stykker nektarin
  • 100 g sukkererter
  • 4 stykker reddik
  • 150 g salat, vasket og tørket
  • 2 dl quinoa, kokt
  • 5 ss olivenolje, mild
  • 5 ss sitronsaft, ferskpresset
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ts honning, flytende
  • 2 håndfull basilikum, frisk
  • salt, kvernet
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker kyllingbryst, stekte eller grillede, gjerne med skinn
  • 3 stykker nektarin
  • 100 g sukkererter
  • 4 stykker reddik
  • 150 g salat, vasket og tørket
  • 2 dl quinoa, kokt
  • 5 ss olivenolje, mild
  • 5 ss sitronsaft, ferskpresset
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ts honning, flytende
  • 2 håndfull basilikum, frisk
  • salt, kvernet
  • pepper
Finsnitt sukkerertene og skjær reddikene i tynne skiver.
Del nektarinen i to og fjern steinene. Skjær nektarinene i jevne biter eller båter.
Visp sammen olje, sesamolje, sitronsaft og honning. Smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i tynne skiver og bland alle ingrediensene sammen til en lekker salat.
woman cooking

Bon appetit!

Finsnitt sukkerertene og skjær reddikene i tynne skiver.
Del nektarinen i to og fjern steinene. Skjær nektarinene i jevne biter eller båter.
Visp sammen olje, sesamolje, sitronsaft og honning. Smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i tynne skiver og bland alle ingrediensene sammen til en lekker salat.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?