Er du glad i meksikanske smaker? Da anbefales det å prøve denne superenkle og veldig gode middagen bestående av stekt ris. Den er rask å lage, og du kan få ryddet litt opp i kjøleskapet samtidig.
Er du glad i meksikanske smaker? Da anbefales det å prøve denne superenkle og veldig gode middagen bestående av stekt ris. Den er rask å lage, og du kan få ryddet litt opp i kjøleskapet samtidig.
Finhakk løk, hvitløk og jalapeno. Skjær korn av maiskolben.
La laken til de sorte bønnene renne av, og skyll bønnene i kaldt vann.
Skjær plommetomater i terninger og vårløk i tynne skiver.
Varm olje i en stekepanne. Tilsett rødløk og stek til løken er myk og blank.
Tilsett mer olje før du har oppi hvitløk, spisskummen, malt koriander, oregano, paprikapulver og chilipulver. La det steke over middels varme i noen minutter.
Tilsett tomatene, mais og jalapeno og stek et minutt til før du heller oppi de sorte bønnene. Stek ytterligere cirka ett minutt.
Ha til slutt oppi risen og stek til alt er blandet sammen og er gjennomvarmt.
Topp med vårløk og fersk koriander og server.
Bon appetit!
Finhakk løk, hvitløk og jalapeno. Skjær korn av maiskolben.
La laken til de sorte bønnene renne av, og skyll bønnene i kaldt vann.
Skjær plommetomater i terninger og vårløk i tynne skiver.
Varm olje i en stekepanne. Tilsett rødløk og stek til løken er myk og blank.
Tilsett mer olje før du har oppi hvitløk, spisskummen, malt koriander, oregano, paprikapulver og chilipulver. La det steke over middels varme i noen minutter.
Tilsett tomatene, mais og jalapeno og stek et minutt til før du heller oppi de sorte bønnene. Stek ytterligere cirka ett minutt.
Ha til slutt oppi risen og stek til alt er blandet sammen og er gjennomvarmt.