Hakk løk og hvitløk. Rens og skjær soppen i skiver.
Bruk en romslig stekepanne eller gryte og fres løk og hvitløk i litt olje. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er godt brunet.
Rør inn tomatpuré, knuste tomater og oregano.
La det hele putre videre til det meste av væsken fra tomatene har fordampet. Smak til med salt og pepper.
Stek soppen raskt i litt olje over høy varme og bland den sammen med kjøttsausen.
Dekk en langpanne med bakepapir eller bare smør pannen godt med olje. Hell over pizzadeigen, trykk og dra den ut slik at deigen dekker hele bunnen og vær ekstra nøye med kanter og hjørner.
Fordel fyllet utover bunnen. Dryss over ost, ananas og litt ekstra oregano. Stek pizzaen midt i ovnen ved 220 grader i cirka 25 minutter.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.
Skjær pizzaen i rause firkantede stykker og topp med dressing.
Bon appetit!
Hakk løk og hvitløk. Rens og skjær soppen i skiver.
Bruk en romslig stekepanne eller gryte og fres løk og hvitløk i litt olje. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er godt brunet.
Rør inn tomatpuré, knuste tomater og oregano.
La det hele putre videre til det meste av væsken fra tomatene har fordampet. Smak til med salt og pepper.
Stek soppen raskt i litt olje over høy varme og bland den sammen med kjøttsausen.
Dekk en langpanne med bakepapir eller bare smør pannen godt med olje. Hell over pizzadeigen, trykk og dra den ut slik at deigen dekker hele bunnen og vær ekstra nøye med kanter og hjørner.
Fordel fyllet utover bunnen. Dryss over ost, ananas og litt ekstra oregano. Stek pizzaen midt i ovnen ved 220 grader i cirka 25 minutter.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.
Skjær pizzaen i rause firkantede stykker og topp med dressing.