Til hovedinnhold
rask
vegetar

Nanbrødpizza med squash og tomat

30 min

Tenk så mange ganger du har lyst på en digg pizza, men ikke har ork til å sette deig, lage saus og alt som hører med. Nanbrødpizza smaker utrolig godt, og tar kjempekort tid å lage! Topp nanbrødet med masse godsaker, stek og vips så er middagen klar! 

Lagret av 208 brukere
Nanbrødpizza med squash og tomat
Foto: Lene Engelstad

Tenk så mange ganger du har lyst på en digg pizza, men ikke har ork til å sette deig, lage saus og alt som hører med. Nanbrødpizza smaker utrolig godt, og tar kjempekort tid å lage! Topp nanbrødet med masse godsaker, stek og vips så er middagen klar! 

Lagret av 208 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 stk nanbrød
  • 150 g squash
  • 200 g plommetomat
  • 0.25 stk rødløk
  • 2 ss pinjekjerner
  • 100 g ost, f.eks. cheddar eller parmesan
  • basilikum, fersk
  • havsalt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk nanbrød
  • 150 g squash
  • 200 g plommetomat
  • 0.25 stk rødløk
  • 2 ss pinjekjerner
  • 100 g ost, f.eks. cheddar eller parmesan
  • basilikum, fersk
  • havsalt
  • pepper
Sett ovnen på 225 grader.
Skjær squash og rødløk i tynne skiver. Det er viktig at skivene ikke skjæres for tykke. Del plommetomatene i to. Riv ost.
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne.
Legg nanbrød på et bakepapirkledd stekebrett. Legg på revet ost. Legg så på squash, tomater og rødløk. Stek i ovnen til osten er smeltet og har blitt litt gylden, cirka 15 minutter.
Topp med pinjekjerner og fersk basilikum og dryss over litt havsalt.
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 225 grader.
Skjær squash og rødløk i tynne skiver. Det er viktig at skivene ikke skjæres for tykke. Del plommetomatene i to. Riv ost.
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne.
Legg nanbrød på et bakepapirkledd stekebrett. Legg på revet ost. Legg så på squash, tomater og rødløk. Stek i ovnen til osten er smeltet og har blitt litt gylden, cirka 15 minutter.
Topp med pinjekjerner og fersk basilikum og dryss over litt havsalt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?