Tenk så mange ganger du har lyst på en digg pizza, men ikke har ork til å sette deig, lage saus og alt som hører med. Nanbrødpizza smaker utrolig godt, og tar kjempekort tid å lage! Topp nanbrødet med masse godsaker, stek og vips så er middagen klar!
Tenk så mange ganger du har lyst på en digg pizza, men ikke har ork til å sette deig, lage saus og alt som hører med. Nanbrødpizza smaker utrolig godt, og tar kjempekort tid å lage! Topp nanbrødet med masse godsaker, stek og vips så er middagen klar!
Skjær squash og rødløk i tynne skiver. Det er viktig at skivene ikke skjæres for tykke. Del plommetomatene i to. Riv ost.
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne.
Legg nanbrød på et bakepapirkledd stekebrett. Legg på revet ost. Legg så på squash, tomater og rødløk. Stek i ovnen til osten er smeltet og har blitt litt gylden, cirka 15 minutter.
Topp med pinjekjerner og fersk basilikum og dryss over litt havsalt.
Bon appetit!
Sett ovnen på 225 grader.
Skjær squash og rødløk i tynne skiver. Det er viktig at skivene ikke skjæres for tykke. Del plommetomatene i to. Riv ost.
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne.
Legg nanbrød på et bakepapirkledd stekebrett. Legg på revet ost. Legg så på squash, tomater og rødløk. Stek i ovnen til osten er smeltet og har blitt litt gylden, cirka 15 minutter.
Topp med pinjekjerner og fersk basilikum og dryss over litt havsalt.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto