Pizza med salsiccia, blåmuggost og granateple er en pizza litt utenom det vanlige. Smakene passer perfekt sammen, og sjansen er stor for at du vil elske den!
Pizza med salsiccia, blåmuggost og granateple er en pizza litt utenom det vanlige. Smakene passer perfekt sammen, og sjansen er stor for at du vil elske den!
Klem rå salsiccia-farse ut av pølsen og rett over på pizzaen i små boller eller lignende formasjoner. Avslutt med teskjestore biter gorgonzola her og der.
Stek pizzaen ved 250 grader i stekeovn i ca. 8 minutter. Dryss over granateplekjerner før servering.
Får du ikke tak i rå salsiccia, kan du bruke en annen godt krydret, gjerne rå, pølse.
Bon appetit!
Smør bunnen med tomatsaus og dryss over osten.
Klem rå salsiccia-farse ut av pølsen og rett over på pizzaen i små boller eller lignende formasjoner. Avslutt med teskjestore biter gorgonzola her og der.
Stek pizzaen ved 250 grader i stekeovn i ca. 8 minutter. Dryss over granateplekjerner før servering.
Får du ikke tak i rå salsiccia, kan du bruke en annen godt krydret, gjerne rå, pølse.