Kristian René Johansens pizza med hvit saus, parmaskinke og blåmuggost
1 t 30 min
Denne pizzaen kaller Kristian René Johansen for «Saturday special by Kristian René!». En superdigg pizza med både mozzarella og blåmuggost, parmaskinke og honning.
Denne pizzaen kaller Kristian René Johansen for «Saturday special by Kristian René!». En superdigg pizza med både mozzarella og blåmuggost, parmaskinke og honning.
Lag pizzabunnen først: Sikt sammen hvetemel, salt og sukker i en bakebolle. Lag en grop i midten. Pisk sammen olivenolje og lunkent vann, og rør inn gjæren. Hell vannet i det tørre og jobb alt sammen sammen til en jevn og smidig deig. La deigen stå og heve i en time.
Lag pizzasausen: Bland sammen créme fraîche, basilikum og hvitløk. Smak til med salt og pepper. La den stå i kjøleskapet i et kvarter.
Kvele ut pizzadeigen til en tynn, stor pizza. Ha pizzasaus på pizzabunnen. Topp pizzaen med mozzarella, blåmuggost og skiver av sopp. Stek pizzan på 230 grader i omtrent fem minutter eller til bunnen er gyllen i kanten og gjennomstekt.
Når pizzaen er ferdig stekt, legg på skiver av parmaskinke. Drypp over honning og dryss over friske basilikumblader.
Bon appetit!
Lag pizzabunnen først: Sikt sammen hvetemel, salt og sukker i en bakebolle. Lag en grop i midten. Pisk sammen olivenolje og lunkent vann, og rør inn gjæren. Hell vannet i det tørre og jobb alt sammen sammen til en jevn og smidig deig. La deigen stå og heve i en time.
Lag pizzasausen: Bland sammen créme fraîche, basilikum og hvitløk. Smak til med salt og pepper. La den stå i kjøleskapet i et kvarter.
Kvele ut pizzadeigen til en tynn, stor pizza. Ha pizzasaus på pizzabunnen. Topp pizzaen med mozzarella, blåmuggost og skiver av sopp. Stek pizzan på 230 grader i omtrent fem minutter eller til bunnen er gyllen i kanten og gjennomstekt.
Når pizzaen er ferdig stekt, legg på skiver av parmaskinke. Drypp over honning og dryss over friske basilikumblader.