rask
vegetar

Hvit pizza med kantareller

25 min
1031 har lagret denne
Enkel hvit pizza med kantareller og mozzarella
1031 har lagret denne
2
porsjoner
  • 1 stk pizzabunn
  • 1 dl crème fraîche
  • 200 g kantarell, eller annen sopp etter ønske, ferdigrenset
  • 2 - 3 fedd hvitløk
  • 1 stk mozzarella, fersk
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • timian, frisk
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk pizzabunn
  • 1 dl crème fraîche
  • 200 g kantarell, eller annen sopp etter ønske, ferdigrenset
  • 2 - 3 fedd hvitløk
  • 1 stk mozzarella, fersk
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • timian, frisk
Del soppen i jevn biter og skjær hvitløken i tynne skiver.
Bland sopp og hvitløk med en god klunk olivenolje (det er lov å være litt raus). Krydre med salt og pepper.
Smør pizzabunnene med et tynt jevnt lag med crème fraiche og fordel soppblandingen på toppen.
Skjær mozzarellaen i tynne skiver og fordel osteskivene utover pizzaen. Legg et par timianstilker her og der.
Stek pizzaen på midterste rille i ovnen ved 250 grader til den er sprø og gyllen (cirka 10 minutter). Drypp litt ekstra olje over den ferdigstekte pizzaen.
woman cooking

Bon appetit!

Del soppen i jevn biter og skjær hvitløken i tynne skiver.
Bland sopp og hvitløk med en god klunk olivenolje (det er lov å være litt raus). Krydre med salt og pepper.
Smør pizzabunnene med et tynt jevnt lag med crème fraiche og fordel soppblandingen på toppen.
Skjær mozzarellaen i tynne skiver og fordel osteskivene utover pizzaen. Legg et par timianstilker her og der.
Stek pizzaen på midterste rille i ovnen ved 250 grader til den er sprø og gyllen (cirka 10 minutter). Drypp litt ekstra olje over den ferdigstekte pizzaen.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?