Rør gjæren ti deigen ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Toast alt krydderet til fyllet i en tørr panne i ett minutt. Tilsett fire spiseskjeer olje.
Finhakk to fedd hvitløk og en jalapeño, og knus det i en morter med en klype salt. Saltet gjør det til en puré raskere. Tilsett krydderoljen fra steget over og bland godt.
Stek kjøttdeigen med krydderblandingen.
Tilsett tomatpuré og stek videre i ett minutt. Hell i to desiliter vann, og kok det inn til en tykk kjøttmasse.
Fyll deigen med denne blandingen og litt cheddarost. Brett til en calzone. Pensle med egg og strø litt cheddar over.
Stek på 220 grader i 12- 14 min
Bon appetit!
Rør gjæren ti deigen ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Toast alt krydderet til fyllet i en tørr panne i ett minutt. Tilsett fire spiseskjeer olje.
Finhakk to fedd hvitløk og en jalapeño, og knus det i en morter med en klype salt. Saltet gjør det til en puré raskere. Tilsett krydderoljen fra steget over og bland godt.
Stek kjøttdeigen med krydderblandingen.
Tilsett tomatpuré og stek videre i ett minutt. Hell i to desiliter vann, og kok det inn til en tykk kjøttmasse.
Fyll deigen med denne blandingen og litt cheddarost. Brett til en calzone. Pensle med egg og strø litt cheddar over.