Vegetarlasagne med aubergine
Vegetarlasagne med aubergine er en mettende grønnsaksrett stappfull av smak. Stek grønnsakene knapt møre før du monterer det hele med pastaplater, hjemmelaget tomatsaus, basilikum, ricotta og mozzarella. Virkelig lekkert og supergodt!
Får du ikke tak i ferske pastaplater, kan du bruke 6-8 vanlige lasagneplater som du koker i cirka 10 minutter og avkjøler raskt i isvann. La de forkokte lasagneplatene få renne godt av seg på et kjøkkenklede før bruk.
Vegetarlasagne med aubergine er en mettende grønnsaksrett stappfull av smak. Stek grønnsakene knapt møre før du monterer det hele med pastaplater, hjemmelaget tomatsaus, basilikum, ricotta og mozzarella. Virkelig lekkert og supergodt!
Får du ikke tak i ferske pastaplater, kan du bruke 6-8 vanlige lasagneplater som du koker i cirka 10 minutter og avkjøler raskt i isvann. La de forkokte lasagneplatene få renne godt av seg på et kjøkkenklede før bruk.
Ingredienser
Tomatsaus
- 2 bokser tomater, Hele
- 4 fedd hvitløk, Finhakket
- 1 stk sjalottløk, Finhakket
- olivenolje
- 1 stk tørket chili, Eller en klype chiliflak
- 1 klype salt, En god klype
- 1 klype sukker, En god klype
- 1 - 2 stilk basilikum, Frisk
Fyll
- 2 - 3 stykker aubergine
- 2 stykker squash
- 250 g ricotta, Eller cottage cheese
- 1 stk egg, Stort
- 3 ss parmesan, Revet
- salt og kvernet pepper
- 3 stykker lasagneplater, Ferske pastaplater, omtrent 20x15 cm
- 200 g mozzarella, Revet
- olivenolje
- basilikum
Slik gjør du:
Tomatsaus
- 2 bokser tomater, Hele
- 4 fedd hvitløk, Finhakket
- 1 stk sjalottløk, Finhakket
- olivenolje
- 1 stk tørket chili, Eller en klype chiliflak
- 1 klype salt, En god klype
- 1 klype sukker, En god klype
- 1 - 2 stilk basilikum, Frisk
Fyll
- 2 - 3 stykker aubergine
- 2 stykker squash
- 250 g ricotta, Eller cottage cheese
- 1 stk egg, Stort
- 3 ss parmesan, Revet
- salt og kvernet pepper
- 3 stykker lasagneplater, Ferske pastaplater, omtrent 20x15 cm
- 200 g mozzarella, Revet
- olivenolje
- basilikum
Tomatsaus
Fyll
