Hummerpasta
Her har vi luksusvarianten av en pastarett - nemlig saftig hummerpasta. Denne passer perfekt til en spesiell anledning. Den er enkel og rask å lage. Men smaken kan få deg til å tro noe helt annet!
Tips: Bruk den hummeren du har tilgang til. Et godt alternativ er kongekrabbe.
Det er en regel som sier at parmesan ikke skal brukes sammen med skalldyr, men den regelen er ikke jeg så opptatt av så riv gjerne over litt parmesan hvis ønskelig.
Server gjerne med nybakt focaccia.
Her har vi luksusvarianten av en pastarett - nemlig saftig hummerpasta. Denne passer perfekt til en spesiell anledning. Den er enkel og rask å lage. Men smaken kan få deg til å tro noe helt annet!
Tips: Bruk den hummeren du har tilgang til. Et godt alternativ er kongekrabbe.
Det er en regel som sier at parmesan ikke skal brukes sammen med skalldyr, men den regelen er ikke jeg så opptatt av så riv gjerne over litt parmesan hvis ønskelig.
Server gjerne med nybakt focaccia.
- 400 g hummer
- 1 stk sjalottløk, stor
- 2 fedd hvitløk
- 500 g cherrytomater, eller små tomater
- 1 klype tørket chili, knust
- 2 ss smør
- 2 ss olivenolje
- 350 g pasta
- urter, som basilikum, persille, estragon
- salt og kvernet pepper
- 400 g hummer
- 1 stk sjalottløk, stor
- 2 fedd hvitløk
- 500 g cherrytomater, eller små tomater
- 1 klype tørket chili, knust
- 2 ss smør
- 2 ss olivenolje
- 350 g pasta
- urter, som basilikum, persille, estragon
- salt og kvernet pepper
