Ravioli med fire oster
Ravioli med fire oster er herlige pastaputer med godt fyll!
Får du tak i sort hvitløk, det vil si fermentert hvitløk, kan du finhakke 3 fedd og blande det inn i fyllet. Bakt hvitløk blir også bra, og smaken blir da mye søtere og rundere enn rå hvitløk.
Granateplekjerner kan sløyfes eller erstattes av noen annet friskt og fruktig, som for eksempel stekte pærebiter.
Ravioli med fire oster er herlige pastaputer med godt fyll!
Får du tak i sort hvitløk, det vil si fermentert hvitløk, kan du finhakke 3 fedd og blande det inn i fyllet. Bakt hvitløk blir også bra, og smaken blir da mye søtere og rundere enn rå hvitløk.
Granateplekjerner kan sløyfes eller erstattes av noen annet friskt og fruktig, som for eksempel stekte pærebiter.
Ingredienser
Pastadeig
- 400 g mel, gjerne 00-mel
- 4 stykker egg
- 1 stk eggeplomme
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- mel, til utkjevling
Ostefyll
- 250 g ricotta
- 250 g mozzarella, revet
- 50 g gorgonzola
- 50 g parmesan
- 1 stk egg, stort
- 2 ss valnøtter, fint hakkede
- 2 ss persille, eller basilikum, hakket
Saus
- 2.5 dl fløte, eller melk
- 150 g gorgonzola
- 0.5 dl parmesan, revet
- kvernet pepper
Til servering
- valnøtter, hakkede og ristede
- granateplekjerner
- spirer, eller friske urter
Slik gjør du:
Pastadeig
- 400 g mel, gjerne 00-mel
- 4 stykker egg
- 1 stk eggeplomme
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- mel, til utkjevling
Ostefyll
- 250 g ricotta
- 250 g mozzarella, revet
- 50 g gorgonzola
- 50 g parmesan
- 1 stk egg, stort
- 2 ss valnøtter, fint hakkede
- 2 ss persille, eller basilikum, hakket
Saus
- 2.5 dl fløte, eller melk
- 150 g gorgonzola
- 0.5 dl parmesan, revet
- kvernet pepper
Til servering
- valnøtter, hakkede og ristede
- granateplekjerner
- spirer, eller friske urter
Deig
Fyll og saus
