Skjær hvitløken i tynne skiver, og grovhakk tomatene (cherrytomater kan deles i to).
Kok pastaen «al dente». Lag sausen mens pastaen koker.
Fres baconet gyllent i en klunk med olje. Tilsett hvitløk og la det frese under omrøring i et minutt. Ha i tomatene og la det hele småkoke/surre i cirka 10 minutter. Tilsett ertene og krydre med salt og pepper.
Hell av vannet på pastaen og bland pastaen sammen med sausen. Rør inn en god håndfull revet parmesan (kan sløyfes) og basilikumblader. Avslutt gjerne med litt friskkvernet sort pepper og server ekstra parmesan ved siden av.
Bon appetit!
Skjær baconet i små biter.
Skjær hvitløken i tynne skiver, og grovhakk tomatene (cherrytomater kan deles i to).
Kok pastaen «al dente». Lag sausen mens pastaen koker.
Fres baconet gyllent i en klunk med olje. Tilsett hvitløk og la det frese under omrøring i et minutt. Ha i tomatene og la det hele småkoke/surre i cirka 10 minutter. Tilsett ertene og krydre med salt og pepper.
Hell av vannet på pastaen og bland pastaen sammen med sausen. Rør inn en god håndfull revet parmesan (kan sløyfes) og basilikumblader. Avslutt gjerne med litt friskkvernet sort pepper og server ekstra parmesan ved siden av.