Kremet pasta med ørret på primus
Turmat trenger ikke være kjedelig. Lag kremet pasta med ørret på primus! Retten er både enkel å tilberede, god på smak og ypperlig å gjøre klar i naturen. Her er det brukt erter og vårløk, men du kan gjerne variere med sopp, paprika eller annet tilbehør i sausen hvis du foretrekker det.
Til denne retten er det viktig å gjøre forberedelsene hjemme, for da er den unnagjort en fei når du er ute på tur.
Du trenger: To store plastbokser, to små plastbokser, primus med kjele, gass og sleiv
Oppskriften er laget i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund.
Turmat trenger ikke være kjedelig. Lag kremet pasta med ørret på primus! Retten er både enkel å tilberede, god på smak og ypperlig å gjøre klar i naturen. Her er det brukt erter og vårløk, men du kan gjerne variere med sopp, paprika eller annet tilbehør i sausen hvis du foretrekker det.
Til denne retten er det viktig å gjøre forberedelsene hjemme, for da er den unnagjort en fei når du er ute på tur.
Du trenger: To store plastbokser, to små plastbokser, primus med kjele, gass og sleiv
Oppskriften er laget i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund.
Ingredienser
- 700 g ørretfilet
- 1 ss smør
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss parmesan, revet
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts timian, tørket eller fersk
Pastasalat
- 400 g tagliatelle
- 250 g erter, frosne
- 2 stk vårløk
- 3 dl fløte
Slik gjør du:
- 700 g ørretfilet
- 1 ss smør
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss parmesan, revet
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts timian, tørket eller fersk
Pastasalat
- 400 g tagliatelle
- 250 g erter, frosne
- 2 stk vårløk
- 3 dl fløte
Forberedelser hjemme:
På primusen:
