Rødbetspagetti med chèvre, honning og valnøtter
Fine farger gjør maten ekstra fristende, og denne rødbetspagettien med chèvre, honning og valnøtter byr på den perfekte kombinasjonen både smaks- og fargemessig!
Hvis du ikke er så glad i chèvre, kan du droppe osten og gå for et supersunt, grønt måltid. Du kan også gjerne vende inn en pose babyspinat før servering, for ekstra næring og farge.
Oppskrift er hentet fra Vibeke Klemetsens bok «Sunn Pasta, helt enkelt» (Gyldendal)
Fine farger gjør maten ekstra fristende, og denne rødbetspagettien med chèvre, honning og valnøtter byr på den perfekte kombinasjonen både smaks- og fargemessig!
Hvis du ikke er så glad i chèvre, kan du droppe osten og gå for et supersunt, grønt måltid. Du kan også gjerne vende inn en pose babyspinat før servering, for ekstra næring og farge.
Oppskrift er hentet fra Vibeke Klemetsens bok «Sunn Pasta, helt enkelt» (Gyldendal)
- 8 stykker rødbeter
- 0.5 dl olivenolje extra virgin
- valnøtter
- 2 dl honning
- 0.5 stk sitron, saften
- salt og kvernet pepper
- 200 g chevre
- spirer
- 8 stykker rødbeter
- 0.5 dl olivenolje extra virgin
- valnøtter
- 2 dl honning
- 0.5 stk sitron, saften
- salt og kvernet pepper
- 200 g chevre
- spirer
