Pasta med salsiccia, portobello og chili à la Funkygine
25 min
Jørgine "Funkygine" Vasstrands versjon av nonnen (altså farmor) sin tradisjonelle pasta med salsiccia. Oppskrift og foto er hentet fra "Våre beste pastaretter" av Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing, foto: Veslemøy Vråskar/Hest agentur
Jørgine "Funkygine" Vasstrands versjon av nonnen (altså farmor) sin tradisjonelle pasta med salsiccia. Oppskrift og foto er hentet fra "Våre beste pastaretter" av Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing, foto: Veslemøy Vråskar/Hest agentur
Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
Bon appetit!
Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto