Til hovedinnhold

Pasta med salsiccia, portobello og chili à la Funkygine

25 min
11 varer
722
Pasta med salsiccia, portobello og chili à la Funkygine

Jørgine "Funkygine" Vasstrands versjon av nonnen (altså farmor) sin tradisjonelle pasta med salsiccia. 
Oppskrift og foto er hentet fra "Våre beste pastaretter" av Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing, foto: Veslemøy Vråskar/Hest agentur

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g pasta
  • 300 g Salsiccia
  • 100 g portobello
  • 2 boks hermetiske tomater, hermetiske cherrytomater
  • 0.5 stk løk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olje
  • 1 håndfull basilikum
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g pasta
  • 300 g Salsiccia
  • 100 g portobello
  • 2 boks hermetiske tomater, hermetiske cherrytomater
  • 0.5 stk løk
  • 0.5 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss olje
  • 1 håndfull basilikum
  • salt
  • pepper
Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk løk, hvitløk og chili ha det i en stekepanne med 4 ss olivenolje. La det frese i noen minutter.
Skjær østerssopp og salsiccia i biter. Tilsett soppen og tomatene i stekepannen og la det koke i 10 minutter, før du tilsetter salsicciaen og lar det koke i ytterligere 15 minutter på svak varme.
Kok pastaen som anvist på pakken. Tilsett basilikum i sausen rett før du rører inn den ferdigkokte pastaen. Topp gjerne med pecorino.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?