Søtpotet-gnocchi med spinat- og ostesaus
I søtpotet-gnocchi med spinat- og ostesauser får du den søte varianten av potetgnocchi. I denne oppskriften kan du godt erstatte søtpotet-gnocchi med vanlig gnocchi. Dryss over ristede pinjekjerner eller hakkede ristede valnøtter hvis ønskelig. Sprøstekt bacon eller pancetta blir også veldig godt.
Steg for steg-oppskrift på gnocchi finner du her. Du kan bruke enten søtpotet eller vanlig potet.
I søtpotet-gnocchi med spinat- og ostesauser får du den søte varianten av potetgnocchi. I denne oppskriften kan du godt erstatte søtpotet-gnocchi med vanlig gnocchi. Dryss over ristede pinjekjerner eller hakkede ristede valnøtter hvis ønskelig. Sprøstekt bacon eller pancetta blir også veldig godt.
Steg for steg-oppskrift på gnocchi finner du her. Du kan bruke enten søtpotet eller vanlig potet.
Ingredienser
- 500 g gnocchi, av søtpotet
- 1 fedd hvitløk, stort
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 3 dl melk, varm, evt. 2 dl melk + 1 dl fløte
- 150 g spinat, renset
- 2.5 dl parmesan, revet, evt. en miks av dine ostefavoritter
- salt
- pepper
Slik gjør du:
- 500 g gnocchi, av søtpotet
- 1 fedd hvitløk, stort
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 3 dl melk, varm, evt. 2 dl melk + 1 dl fløte
- 150 g spinat, renset
- 2.5 dl parmesan, revet, evt. en miks av dine ostefavoritter
- salt
- pepper
