Gnocchi med salviesmør
Mange italienske retter er ganske enkle å tilberede, og det er også denne. Gnocchi med salviesmør er en skikkelig klassiker og utrolig godt! Ha et finhakket hvitløkfedd i smøret sammen med salviebladene, og tilsett en god skvis med sitronsaft sammen med gnocchiene når du har dem over i smøret. Dryss ristede pinjekjerner og en klype tørket chili over gnocchiene med salviesmør før servering.
Mange italienske retter er ganske enkle å tilberede, og det er også denne. Gnocchi med salviesmør er en skikkelig klassiker og utrolig godt! Ha et finhakket hvitløkfedd i smøret sammen med salviebladene, og tilsett en god skvis med sitronsaft sammen med gnocchiene når du har dem over i smøret. Dryss ristede pinjekjerner og en klype tørket chili over gnocchiene med salviesmør før servering.
Ingredienser
- 500 g gnocchi
- 150 g smør
- 1 håndfull salvieblader, friske
- parmesan, revet
- olivenolje
Slik gjør du:
- 500 g gnocchi
- 150 g smør
- 1 håndfull salvieblader, friske
- parmesan, revet
- olivenolje
