Pastagrateng med gnocchi, tomatsaus og mozzarella
Pastagrateng med gnocchi, tomatsaus og mozzarella er en pastagrateng med en vri. Her brukes nemlig gnocchi i stedet for vanlig pasta.
Hvis du ikke har en egnet panne, kan du bruke en hvilken som helst ildfast form for så å helle tomatsaus og gnocchi over i den. Bland inn basilikumblader, legge på ost og gratinere i ovn så er gnocchi-middagen nesten klar.
La noen stilker oregano eller rosmarin få frese litt i oljen, for å smaksette den, før du begynner med løken. Den tas ut igjen når de har blitt sprø og avgitt smak. Pass på så de ikke blir brent.
Pastagrateng med gnocchi, tomatsaus og mozzarella er en pastagrateng med en vri. Her brukes nemlig gnocchi i stedet for vanlig pasta.
Hvis du ikke har en egnet panne, kan du bruke en hvilken som helst ildfast form for så å helle tomatsaus og gnocchi over i den. Bland inn basilikumblader, legge på ost og gratinere i ovn så er gnocchi-middagen nesten klar.
La noen stilker oregano eller rosmarin få frese litt i oljen, for å smaksette den, før du begynner med løken. Den tas ut igjen når de har blitt sprø og avgitt smak. Pass på så de ikke blir brent.
- 600 g gnocchi
- 2 boks tomater, gode
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk løk, liten, finhakket
- 1 klype chiliflak
- 1 dl fløte
- 1 klype sukker
- 4 stilker basilikum, frisk
- 200 g mozzarella, fersk
- parmesan, eller pecorino, revet
- olivenolje
- salt
- kvernet pepper
- 600 g gnocchi
- 2 boks tomater, gode
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk løk, liten, finhakket
- 1 klype chiliflak
- 1 dl fløte
- 1 klype sukker
- 4 stilker basilikum, frisk
- 200 g mozzarella, fersk
- parmesan, eller pecorino, revet
- olivenolje
- salt
- kvernet pepper
