Pasta med grønnkålpesto
Pasta med grønnkålpesto er fargerikt og veldig godt! Topp pastaen med litt stekt salciccia, chorizo eller annen smaksrik pølse eller skinke, hvis du ønsker. Server gjerne en enkel tomatsalat og hvitløksbrød ved siden av. Valnøttene i pestoen kan erstattes med mandler eller pinjekjerner.
Grønnkålpestoen kan brukes på samme måte som annen pesto, og den passer like godt til kylling som til fisk.
Pasta med grønnkålpesto er fargerikt og veldig godt! Topp pastaen med litt stekt salciccia, chorizo eller annen smaksrik pølse eller skinke, hvis du ønsker. Server gjerne en enkel tomatsalat og hvitløksbrød ved siden av. Valnøttene i pestoen kan erstattes med mandler eller pinjekjerner.
Grønnkålpestoen kan brukes på samme måte som annen pesto, og den passer like godt til kylling som til fisk.
Ingredienser
- 250 g pasta
- parmesan, til servering
Grønnkålpesto
- 60 g grønnkål, renset
- 1 bunt basilikum, liten
- 50 g parmesan
- 50 g valnøtter
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss sitronsaft
- 1.5 dl olivenolje, mild
- 1 klype tørket chili
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
- 250 g pasta
- parmesan, til servering
Grønnkålpesto
- 60 g grønnkål, renset
- 1 bunt basilikum, liten
- 50 g parmesan
- 50 g valnøtter
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss sitronsaft
- 1.5 dl olivenolje, mild
- 1 klype tørket chili
- salt og kvernet pepper
