Pasta med chorizo og ruccola
Det kommer dager hvor tiden knapt strekker til, og du samtidig er fysen på en saftig og litt «spicy» pasta. Da er løsningen chorizo og ruccola. Skjær pølsen i små biter og la pølsebitene syde og kose seg i en klunk olivenolje mens pastaen koker. Hell av kokevannet og bland nykokt pasta sammen med stekt chorizo, all den deilige smakfulle oljen fra pannen og frisk ruccolasalat.
Et raust dryss av revet manchego eller parmesan topper det hele. Så latterlig enkelt og godt!
Det kommer dager hvor tiden knapt strekker til, og du samtidig er fysen på en saftig og litt «spicy» pasta. Da er løsningen chorizo og ruccola. Skjær pølsen i små biter og la pølsebitene syde og kose seg i en klunk olivenolje mens pastaen koker. Hell av kokevannet og bland nykokt pasta sammen med stekt chorizo, all den deilige smakfulle oljen fra pannen og frisk ruccolasalat.
Et raust dryss av revet manchego eller parmesan topper det hele. Så latterlig enkelt og godt!
Ingredienser
- 500 g pasta, etter eget ønske
- 250 g chorizopølse, "rå"
- 60 g ruccolasalat
- parmesan, eller manchego
- sort pepper, kvernet
Slik gjør du:
- 500 g pasta, etter eget ønske
- 250 g chorizopølse, "rå"
- 60 g ruccolasalat
- parmesan, eller manchego
- sort pepper, kvernet
