Spinatpasta med kylling
25 min
Dette er en skikkelig enkel og smakfull pastarett med kylling, spinat og kremet pasta. Elsker du pasta, elsker du ganske sikkert denne retten.
Lagret av 814 brukere
Dette er en skikkelig enkel og smakfull pastarett med kylling, spinat og kremet pasta. Elsker du pasta, elsker du ganske sikkert denne retten.
Lagret av 814 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 4 stykker kyllingfilet
- 1 ss olje, til steking
- salt, etter smak
- pepper, etter smak
- 1 stk sitron
- 300 g tagliatelle
- 1 ss smør
- 1.5 ss hvetemel
- 2 ss parmesan, reven
- 2 dl melk
- 1 dl kyllingbuljong
- 1 ts oregano
- 100 g spinat
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stykker kyllingfilet
- 1 ss olje, til steking
- salt, etter smak
- pepper, etter smak
- 1 stk sitron
- 300 g tagliatelle
- 1 ss smør
- 1.5 ss hvetemel
- 2 ss parmesan, reven
- 2 dl melk
- 1 dl kyllingbuljong
- 1 ts oregano
- 100 g spinat
Sett ovnen på 225 grader.
Pensle kyllingfiletene med olje eller smør og krydre med salt og pepper. Riv sitronskallet over og sett i ovnen ca. 15-20 minutter.
Kok pastaen.
Smelt smøret i en gryte, hell på mel og rør om. Fyll på med parmesan, melk og buljong.
Smak til med oregano, salt og pepper.
Kok spinaten i pastavannet 2-3 minutter før pastaen er ferdigkokt. Hell av vannet og hell sausen over pastaen.
Server med kylling i skiver og revet sitronskall og parmesanost.

Bon appetit!
Sett ovnen på 225 grader.
Pensle kyllingfiletene med olje eller smør og krydre med salt og pepper. Riv sitronskallet over og sett i ovnen ca. 15-20 minutter.
Kok pastaen.
Smelt smøret i en gryte, hell på mel og rør om. Fyll på med parmesan, melk og buljong.
Smak til med oregano, salt og pepper.
Kok spinaten i pastavannet 2-3 minutter før pastaen er ferdigkokt. Hell av vannet og hell sausen over pastaen.
Server med kylling i skiver og revet sitronskall og parmesanost.